Kérjük, mielőtt megrendelését elküldené, az alábbi vásárlási feltételeket szíveskedjen alaposan átolvasni:

1. RENDELÉS ÉS SZÁLLÍTÁS

1.1 A Piperkőc online áruházban történt rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja jelen üzletszabályzatot, tisztában van a rendelés menetével.

1.2 A Piperkőc online áruházból rendelés csak a www.piperkoc.hu weboldalon keresztül történhet.

Minden, a Piperkőc online áruházba beérkezett kosár-megrendelést követően rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megrendelés beérkezéséről, amellyel jelezzük megrendelőink felé, hogy rendszerünk fogadta és tárolja a megrendelést. Ezen üzenet függetlenül a raktárkészlettől, minden kosár-megrendelést követően megérkezik a megrendelő elektronikus postafiókjába.

A beérkezést követően 2 munkanapon belül elektronikusan visszajelezzük vásárlóinknak a megrendelt termékek raktárkészletét, ha nem érhető el a termék akkor esetleges alternatív termék lehetőségeket.

1.3 A Piperkőc online áruház termékeinek szállítását országosan az MPL futárszolgálat végzi.

1.3.1 Normál szállítási idő: 2- 3 nap

1.3.2 Egyedi szállítási idővel rendelkező termékek esetén az általános szállítási határidő módosulhat, amelyről tájékoztatjuk vásárlóinkat a www.piperkoc.hu oldalon az adott terméknél, és/vagy a megrendelés visszaigazolásakor.

1.3.3. Amennyiben az adott termék a megrendelés beérkezésekor nincs raktáron, a Piperkőc online áruház visszaigazolást küld a termék várható szállítási időpontjáról.

1.3.4 A Piperkőc online áruházban megrendelt termékek eredeti gyári csomagolásban kerülnek kiszállításra.

1.4 A Piperkőc oldalon megrendelt termékek szállítási költsége országosan bruttó 990 Ft megrendelésenként (bármennyi terméket tartalmazhat a megrendelés), amely összeg a megrendelés végösszegében megjelenik. Amennyiben egyes termékeknél a normál szállítási díjtól eltérő megjegyzés szerepel (pl.: Házhozszállítási díj nélkül …), ezen esetekben a megjegyzés az érvényes!

A Piperkőc online áruház csomagolási költséget nem számít fel a beérkezett megrendelésekre. Amennyiben a vásárlási érték eléri vagy meghaladja a bruttó 12.000.- forintot, a szállítási költséget átvállaljuk!

Amennyiben a fenti szállítástól eltérő, gyorsabb szállítást kérnek megrendelőink, a szállítás költsége bruttó 2500 Ft, amelyet egyedileg egyeztetünk megrendelőinkkel.

1.5 A Piperkőc online áruházban utánvétellel megrendelt termékek fizetése futárral történő szállítás esetén a futár részére átvételkor készpénzben történik. A Posta Csomagpontok esetén, pedig bankkártyával lehetséges a fizetés.

1.6 A kiszállítást megelőzően a Piperkőc online áruház értesítést küld a vevőnek a várható kézbesítés idejéről, illetve a termék raktárba történt beszállításáról. A vevő felelőssége gondoskodni arról, hogy a levélben közölt időszakban a csomag átvételét biztosítsa a megrendelésben feltüntetett és visszaigazolt helyszínen, vagy a rendelés kiszállítását megelőző 24 órán belül visszajelezzen elektronikus úton vagy telefonon, ha a szállítás időpontja, helyszíne nem megfelelő számára.

1.7 A vevő köteles a kiszállítás időpontjában a csomag sértetlenségéről megbizonyosodni, és az átvételi elismervényt aláírni.

1.8 Amennyiben kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, ennek tényéről a szállító értesítést hagy, majd legfeljebb kettő alkalommal ismét kísérletet tesz a csomag kiszállítására.

1.9 A külföldre történő termékszállításra a jelen vásárlási feltételek nem érvényesek, külföldi szállítás vagy fizetés is leheséges egyedileg megállapított és egyeztetett feltételekkel.

1.10 Az esetleges szállítási késedelem, vagy a megrendelés teljes meghiúsulása esetén a Piperkőc webáruház üzemeltetőjét, a BuildLink Group Kft.-t kártérítési kötelezettség NEM terheli.

 

1.12 Az eladó adatai:

Cégnév: BuildLink Group Kft.

Székhely: 4028 Debrecen, Hadházi út 55-57. 1./9.

Cégjegyzékszám:  09 09 027250

Adószám: 25376320209

Bankszámlaszám: Unicredit

Képviselő: Gulyás Dóra

Telefonszám: +36704451111

E-mail cím: hello@piperkoc.hu

A Piperkőc jelenleg csak online formában érhető el, nem működtet fizikailag elérhető boltot, ahol a termékek megtekintésére, átvételére lehetőség nyílna. A termékek kizárólag a Piperkoc.hu internetes felületen rendelhetőek meg.