A Piperkőc webáruház a megrendelt termékeket országos futárszolgálat hálózattal vagy  postai úton juttatja el megrendelőinek. Személyes átvételre jelenleg nincs lehetőség.

Átlagos szállítási idő: 7-10 nap.

 

Házhozszállítás futárszolgálattal

A Piperkőc online áruház országos házhozszállítást teljesítő partnere a MPL. (www.mpl.hu), aki egyaránt szállítja megrendeléseiket Budapestre és vidékre.

 

Megrendeléskor vásárlóink a Megjegyzés rovatba feltüntethetik szállítással kapcsolatos kéréseiket (pl. csak a délelőtti órákban; csak bizonyos napon; a csengő nem működik, kérjük telefonáljon fel …), amelyeket továbbítunk futárszolgálatunknak.

 

Vásárlóink megrendeléseiket kérhetik otthonra, munkahelyükre munkaidőben; munkahelyre kért megrendelések esetén a rugalmasabb szállítás érekében kérjük feltüntetni az esetleges cégnevet, szobaszámot …

Sikertelen kézbesítés esetén futárszolgálatunk értesítést hagy, és egyeztetést követően felár nélkül, újra kézbesíti a csomagot.

 

A Piperkőc online áruházba beérkező megrendeléseket követően max. 3 munkanapon belül elektronikusan jelezzük vissza vásárlóinknak, a megrendelt termékek vannak-e raktárkészleten.

A megrendelések futárszolgálathoz történő beszállításáról szintén elektronikus értesítést küldünk, amelyet követően 24-72 órán belül várható a megrendelés kiszállítása.

Szállítás postán

Kisebb áruk esetében lehetséges a postai utánvéttel. A postai feladást követően elektronikus értesítést küldünk, amelyet követően 1-4 munkanapon belül várható a megrendelés postázása.

Postán történő szállítás esetén a megrendelés értéke kézbesítéskor, postai utánvéttel kerül kifizetésre a posta alkalmazottjának vagy a Postán készpénzben.

Szállítás díja

A Piperkőc online áruház fix szállítási díja futárszolgálat esetén bruttó 990 Ft megrendelésenként, csomagpont esetén 890 Ft , a megrendelt termékek és csomagok számától függetlenül.

Amennyiben a vásárlási érték eléri vagy meghaladja a bruttó 12.000.- forintot, a szállítási költséget átvállaljuk!

Amennyiben a fenti szállítástól eltérő, gyorsabb szállítást kérnek megrendelőink, a szállítás költsége bruttó 2500 Ft, amelyet egyedileg egyeztetünk megrendelőinkkel.

A gyorsabb szállítási mód nem érvényes az egyedi szállítással rendelkező termékcsaládokra.

Azon termékek esetében, amelyeknél egyedi szállítási díj kerül feltüntetésre (pl.: Házhozszállítási díj nélkül …), az egyedi szállítási feltétel az érvényes.

A Piperkőc webáruház csomagolási díjat nem számol fel.

Egyéb információ

Azon megrendelések esetén, amelyekben eltérő szállítási határidővel rendelkező termékek szerepelnek  a megrendelést egy csomagban a későbbi határidő szerint szállítjuk.

A megrendeléseket vagy eredeti csomagolásban, több termék együttes megrendelése esetén újrahasznosítható karton dobozban vagy papírzacskóban szállítjuk. Amennyiben a megrendelt termékek fizikailag nem szállíthatók egy csomagban, a több csomag esetén szállítási felárat nem számítunk fel.

Amennyiben bármilyen kérdésük felmerülne a szállítással, futárszolgálattal kapcsolatban, az hello@piperkoc.hu email címre várjuk leveleiket.